Kundeudtalelser

For EasyWork

EasyWork:

 

Multiglas, underdirektør om EasyWork
“Efter EasyWork, der blev leveret af Grethe Bering, er vi blevet bedre til at organisere arbejdsgangene i firmaet, hvilket giver mere ro og overblik. I det hele taget har vi fået værktøjer til at få både de daglige rutiner og de forskellige arbejdsopgaver bedre fra hånden.”

− www.multiglas.dk

Bogh Skilte, medejer om EasyWork
Lige efter Grethe Bering havde været her, var vi helt høje! Vi har fået nogle rigtig gode værktøjer til at gøre os selv mere effektive, og selv om det kræver en vis selvdisciplin synes vi, at vi er blevet bedre til at komme i bund med tingene og få dem ekspederet med det samme. Vi har stort set ikke flere “sylte-sager” – nu får vi tingene sparket af sted med det samme. Når vi møder på arbejde, er det til et rent bord – og det er en dejlig følelse. I det hele taget er vi blevet bedre til at få flere sager igennem på kortere tid, så vi er utrolig glade for at have lavet kurset.”

− www.boghskilte.com

Løjt Smedeværksted A/S, direktør om EasyWork

“Vores samarbejde med Silhouet har gjort en kæmpeforskel. FØR: Kaos over hele linjen. Vi arbejdede konstant over og i næsten alle weekender … og alligevel var vi hele tiden bagud. EFTER: Vi er meget ovenpå på den rigtige måde. Vi er velforberedte på opgaverne, der er langt bedre styring, vi har tilfredse medarbejdere, og så har vi en god og behagelig arbejdsdag – fri i weekenderne og dækningsbidraget har det en hel del bedre!” 

se mere om Løjt Smedeværksted A/S her http://www.lojtsmede.dk

Vestlandshus, Norge, daglig leder og medeier: Det er lettere å rekke det jeg må rekke

“Resultatene fra evaluering av kurs:

1) Jeg føler hverdagen har blitt bedre.

2) Jeg har fått gjennomført alle målsetninger jeg har satt meg.

3) Jeg er blitt flinkere å prioritere oppgaver og mener selv jeg er flinkere å hjelpe andre å prioritere sine oppgaver.

4) Jeg har en mer effektiv hverdag.

5) Rutine for å delegere oppgave til andre er endret, og det har gitt positiv effekt i form av at alle får gjort sine oppgaver mer effektivt og rekke de frister som er avtalt.

6) Jeg er blitt en bedre og flinkere leder mener jeg selv.

Det er lettere å rekke det jeg må rekke!”

Vestlandshus, Norge, daglig leder og medeier: Det er lettere å rekke det jeg må rekke

“Resultatene fra evaluering av kurs:

1) Jeg føler hverdagen har blitt bedre.

2) Jeg har fått gjennomført alle målsetninger jeg har satt meg.

3) Jeg er blitt flinkere å prioritere oppgaver og mener selv jeg er flinkere å hjelpe andre å prioritere sine oppgaver.

4) Jeg har en mer effektiv hverdag.

5) Rutine for å delegere oppgave til andre er endret, og det har gitt positiv effekt i form av at alle får gjort sine oppgaver mer effektivt og rekke de frister som er avtalt.

6) Jeg er blitt en bedre og flinkere leder mener jeg selv.

Det er lettere å rekke det jeg må rekke!”

Alkalær, direktør om overarbejde væk og organisering ind

”Alkalær er en mindre virksomhed i servicebranchen. Vi fuldtidsbeskæftiger 5 mennesker og holder i øvrigt omkring 20 folk i gang med Alkalær som bierhverv, freelance-aktivitet og frivillige indsatser. Vi er dels et forlag, dels en kursusvirksomhed og lever først og fremmest af vores Knowhow indenfor undervisningsbranchen. Min virksomhed sælger en læringsmetode til indlæring af læsning og er derfor til en vis grad begrænset til Danmark. Vores hovedkunder er skoler, lærere og forældre.

Som direktør er jeg ansvarlig for en omsætning på ca. 7 millioner og daglig leder af alle de ovennævnte dele af virksomheden.

I efteråret 2013 kontaktede jeg Silhouet fordi jeg stressede over mit job som leder. Det var svært at gennemskue rigtigheden af mine beslutninger, men mest af alt var det opslidende konstant at befinde mig i en situation hvor jeg i en forhastet dagligdag skulle navigere mellem en masse ’hvem skal lave dette?’, ’er der en arbejdsbeskrivelse’, ’bidrager det her til et samlet godt resultat?’ –  så det blev lidt for tit til ”det er ‘s’gu’ da lettere at lave det selv”.

Vi havde ikke økonomiske problemer, men konstante udfordringer mht. likviditet. Jeg valgte for tit den lette løsning – simpelthen at arbejde mere og jonglere økonomisk imellem ‘katastrofe’ og være den flinke der ikke hele tiden ville sige ’nej’. Der var en konstant usikkerhed med hensyn til at læse vores statistikker. Til tider var det nemmere at (bort-)forklare de situationer vi var i i stedet for at gøre det jeg inderst inde vidste, var rigtigt.

Den situation havde eksisteret i over 2 år. Min selvtillid som leder og beslutningstager var nedsat. Stresset, måske? Overarbejdet – helt sikkert!

På to formiddage med ca. 14 dages mellemrum fik jeg hjælp fra Silhouet.

Det var ikke dyrt, det gjorde ikke ondt. Dernæst hjalp det utrolig meget at få nogle simple redskaber til at navigerer igennem dagligdagen. Vi fik orden på slagplaner, roller, kompetencer, beføjelser, at kunne sige ‘nej’, målsætninger og fremtidig planlægning.

Det handlede i første omgang om at få sat ord på situationen. Faktisk at forstå min forretning bedre, min dagligdag. Jeg fik lov til at sætte ord på og selv finde frem til de løsninger der er gode. Steen Laursen var en fremragende sparringspartner og coach og selv om jeg flere gange i forløbet var sikker på at han ville miste tålmodigheden med mig, gjorde han det ikke.

Vi gennemgik en række ting, der nu er meget bedre på plads:

·         Jobbeskrivelser og afklaringer, her specielt hvilke jeg er ansvarlig for og hvilke der ikke er mine.

·         Økonomi (penge på kistebunden og vi får hele tiden markedsført eksisterende og nye produkter).

·         Statistikker – det er så let at tegne dem – og så meget sværere at tage konsekvenserne. Det mener jeg nu at have bedre styr på – og de går op.

·         Organisering af ”hovsa løsninger”. Efter bare to formiddage med Silhouet sparer jeg ca. 20 timers forvirret indsats om ugen.

Og nu, et halvt år efter Silhouets hjælp?           

To formiddage i Silhouet betød en forskel på ca. 400.000 kr. over 3 måneder. En hverdag med højere og bedre humør hos mig. Gladere og mindre forvirrede medarbejdere og ‘ro-på’ hos os alle. Vi vokser fortsat. Medarbejderne er glade og trives. Økonomien er i orden og planlægningen for de næste 18 måneder er på plads. Vi har fået defineret opgaverne for de enkelte, ‘fjernet’ mærkelige usagte aftaler. Vi har klart definerede målsætninger og kan måle vores indsats hver især. Vi har overskud til at fejre fælles og individuel succes og plads til ‘hovsaerne’.

Så tak for lyttebøffer, redskaber og evnen til at få mig til at zoome ind på det vigtige og til at droppe det uvæsentlige.”

www.shop.alkalaer.dk

Crista Holding, adm. direktør om EasyWork
Grethe Bering leverede et af de mest adfærdsændrende kursus-/coaching-forløb, som jeg har oplevet gennem min erhvervskarriere. Års tiltagende ophobning af fikserede adfærdsmønstre i arbejdet bag skrivebordet blev på få timer ændret til at jeg arbejdede rationelt med opgaverne. Resultat: Langt mere tid til de opgaver, som tidligere aldrig blev nået. Det blev en gevinst for livet at lave EasyWork.”
CCM Electronic Engineering ApS, direktør om Easy-Work
“Vi har været yderst tilfredse med Easy Work kurset. Under kurset blev det hurtigt identificeret, hvor i virksomheden der kunne rettes op på procedurer og ryddes op, så dagligdagen kan gøres lettere og mindre stresset for virksomhedens medarbejdere.”

− www.ccm-ee.dk

MT Stålindustri, direktør om EasyWork

“Det var hver en krone værd!

Vi bruger det hver dag, fordi det består af praktiske løsninger, som fungerer. Jeg er blevet meget bedre til at finde/søge løsninger, og mit motto er blevet “Gør det nu!”

Jeg er blevet meget bedre til at gå direkte ombord i noget ubehageligt, f.eks. hvis nogen er utilfreds eller uenig. Jeg opsøger nu eventuelle konflikter, fordi jeg ved, hvor vigtigt det er at få dem løst.”

− www.mtstaalindustri.dk

Multiglas, underdirektør om Easy-Work
“Efter Easywork er vi blevet bedre til at organisere arbejdsgangene i firmaet, hvilket giver mere ro og overblik. I det hele taget har vi fået værktøjer til at få både de daglige rutiner og de forskellige arbejdsopgaver bedre fra hånden.”

− www.multiglas.dk