Ansættelsestestning

Grunden til fejlansættelser er sjældent forkert vurdering af uddannelse og erfaring, men snarere, at vi ikke er gode nok til at aflæse personligheden og finde ud af, hvem vores kandidat i virkeligheden er.

Får du ansat den rigtige person…?

Fejlansættelser koster nemt fra 200.000 og opefter i vores brede kundegruppe. Vi hører det jævnligt fra vores kunder. Du har brug for at komme om bag den sociale facade og vide, hvad du kan forvente af kandidaten, når hverdagen kommer. Brug vores Person-Analyse til bl.a. at undersøge, om vedkommende kan:

  • Arbejde målrettet og selvstændigt?
  • Bevare humøret, når udfordringerne er store
  • Samarbejde?
  • Bevare overblikket?
  • Klare pressede situationer uden at blive stresset?

Se her hvad vores kunder har sagt om vores tester og hjælp til ansættelser!

 

Kom bag facaden

Person-analysen er udformet specielt til at komme bag om kandidatens facade, hvorved vedkommendes stærke og svage sider – eller udviklingsområder – præcist klarlægges.
Vores testsystem er en støtte til folk, der allerede ved, hvordan de skal bedømme det faglige (uddannelse, erfaring og referencer), men gerne vil have sikkerhed i deres bedømmelse af de personlige egenskaber og muligheder.

Svar inden 24 timer

Silhouet-testsystemet er designet således, at du kan lade kandidaterne udfylde testen i din virksomhed – eller direkte på vores kandidat-hjemmeside. Det tager 30-60 minutter at udfylde analysen, hvorefter du faxer, sender eller mailer svarskemaet retur til os. Indenfor 24 timer efter vi har modtaget svarskemaet, får du en skriftlig tilbagemelding og derefter en mundtlig uddybning af resultatet.

Femfinger-reglen

En test står aldrig alene. Femfinger-reglen har fem forhold, der bør indgå i din vurdering: Testning (personlighed), Job-interview (flere data og jeres kemi), Uddannelse og erfaring hos kandidaten (det faglige), Tidligere resultater (at underbygge med) og Referencer fra tidligere jobs. Hver ’finger’ vejer forskelligt alt efter jobtype, testresultater og nødvendige kvalifikationer. Testen og tidligere resultater giver værdifulde oplysninger om kandidaten og sammen med jobinterviewet en stærkere fornemmelse af, hvordan jeres ’kemi’ passer sammen.