Oplever du indimellem at du…

 • Har humørsvingninger?
 • Får stresssymptomer?
 • Mister gå-på-modet?
 • Svinger i humør?
 • Er udsat for konfliktskabende medarbejdere?

Efter kurset vil du opleve, at du:

 • Får et mere stabilt humør, mere gå-på-mod og bliver mere veloplagt
 • Får færre konflikter og uoverensstemmelser i din afdeling
 • Får en dybere forståelse af, hvem der stopper og demotiverer
 • Bliver bedre til at forstå din egen påvirkning af dine medarbejdere, så du ikke utilsigtet tager modet fra dem eller kvæler deres initiativ
 • Lærer at lokalisere og tackle dem, der skaber splid og konflikter og ødelægger de øvrige medarbejderes motivation.

Vores resultater er så gode, at vi – nok som de eneste – garanterer for resultaterne. Kursusgarantien dækker følgende kriterier:

 1. Du skal have gennemgået hele pensummet og alle øvelserne.
 2. Efter kurset udfylder du en kursustilbagemelding, som skal vise en tilfredsstillende fremgang.
 3. Du skal selv synes, at du har opnået dit kursusformål.
 4. Resultaterne skal holde. Til sidst vurderer kursuslederen evt. i samråd med dig, om resultaterne ser ud til at ville holde, eller om du behøver yderligere træning.

Såfremt de fire ovenstående resultater ikke alle er opnået, fortsætter du blot på næste passende hold uden yderligere kursusafgift. Dog betaler du for forplejning i forbindelse med de ekstra kursusdage, du ønsker. Vor erfaring viser, at ca. 30% af deltagerne behøver ekstratræning, før de har opnået deres formål.

Du møder på arbejde efter en god weekend, du føler dig frisk og veludhvilet med masser af gå-på-mod og med intentioner om, at det her nok skal blive en god uge. Men når ugen er omme, gik det bare ikke, som du havde tænkt dig. Måske mistede du selv motivationen, måske havde du vanskeligt ved at få dine medarbejdere rigtigt med på ideerne, måske var det noget helt tredje, der ikke gik som forventet. Men hvor gik det egentlig galt henne?

Svaret finder du på kurset Lederstabilitet. Kurset fokuserer på finde og bearbejde de demotiverende elementer i virksomheden, der i det skjulte kan underminere enhver aktiv leder og medarbejder. Elementer der samtidig kvæler ethvert positivt initiativ og godt arbejdsmiljø.

“Jeg har fået en indre ro – og føler det, som om jeg har flere timer på arbejdet, end jeg havde før. Jeg har mere overskud, kan bedre overskue tingene og er afgjort blevet bedre til at lytte – både kolleger og familie har oplevet, at jeg er blevet mere omgængelig. Jeg kan klart anbefale dette kursus.”

JAS MASKINFABRIK A/S