System Management-værktøjer

Vi fokuserer på medarbejderne som den største og vigtigste ressource i virksomheden, og vores managementsystem er udviklet til at skabe en harmonisk, effektiv og ekspanderende organisation.

Silhouet A/S har som mål at være sparringspartner for dig, der driver eller leder en virksomhed i en travl hverdag. Vores løsninger bliver skræddersyet til netop din situation og din virksomhed.

Silhouet har gennem 26 år leveret service til danske virksomheder, og har med baggrund i den erfaring selv udviklet en lang række management-værktøjer indenfor blandt andet:

  • Rekruttering,
  • Medarbejderudviklingssamtaler,
  • Profil -og dialogværktøjer til testning af kandidater,
  • Intern testning i virksomheden af medarbejdere,
  • Effektivitetstræning
  • Seminarer på en lang række områder.

Vi ser mennesket i centrum. Vores motto er ’vi gør dig klog på mennesker’.

Det er ledere og medarbejdere, der skaber og ekspanderer en virksomhed. Deres interesse og engagement skaber virksomheden mere end noget andet. De problemer, de kan løbe ind i, kan påvirke virksomheden mere end noget andet.

Uanset hvor god IT teknologi, maskiner og andre fantastiske hjælpemidler, jeres virksomhed har, afhænger virksomhedens fremtid mest af alt af mennesker og deres indsats. Hvor gode er dine medarbejdere til at kommunikere, blive forstået og forstå? Hvordan finder man lettere den rette medarbejder? Hvordan sikrer man den bedst mulige udvikling for medarbejderen? Hvordan får man det bedst mulige samarbejde omkring salg, produktion, præsentation? Og ikke mindst, hvordan forstår man kunderne bedre?

 

 

 

Vi hjælper virksomheder gennem en lang række kurser og servicer, der klæder medarbejdere og ledere bedre på til at tackle virksomhedens opgaver.

Silhouet har som en del af sin værktøjspalette  licens til at bruge Hubbards Management-system. Metoderne fokuserer på medarbejderne som den største og vigtigste ressource i virksomheden til at skabe vækst.

I Los Angeles ligger Hubbard College of Administration (HCA) – et business college med speciale i ledelse og administration. Foruden dette findes der flere tilsvarende Business Colleges i USA og i Europa, hvor man kan tage forskellige Associate Business Degrees.

Hubbards management-system har til formål at skabe en harmonisk, effektiv og ekspanderende virksomhed, hvor medarbejderne er en integreret del af organisationen.

Det giver let forståelige, logiske og praktiske løsninger på problemer indefor ledelse. Et stort antal virksomheder verden over anvender i dag Hubbards Management-system.

Systemet er udviklet af L. Ron Hubbard, som arbejdede indenfor adskillige felter og hans forskningsresultater og metoder bliver i dag anvendt inden for mange forskellige områder.

»Efter at jeg for første gang har haft lejlighed til at forske temmelig dybt i L. Ron Hubbards administrative værker, er jeg imponeret. Teknologien er gennemtrængt af sund fornuft og praktisk beskaffenhed. Jeg kender ikke nogen anden samling af administrative love og metoder, der er så fuldstændige, så virksomme og så vidt anvendelige, som Hubbards. Hans filosofi af organisatorisk know-how og hans tydelige forklaringer med henblik på anvendelse fortjener udbredt brug i industri, erhvervsvirksomhed og det offentlige.«

Robert Goldscheider
Formand, Det Internationale Licensing Network Ltd.
Technology Management Consultants