Om Silhouet

Har hjulpet virksomheder videre siden 1988

Silhouet blev grundlagt i 1988 af tre danske erhvervsfolk. Et team, der tilsammen havde en bred berøringsflade inden for reklame, management, organisation og salg.

Formålet var at etablere en virksomhed, som kunne tilbyde nogle jordnære og direkte brugbare metoder inden for ansættelse, organisation og medarbejderudvikling. Fokus var på at udvikle og levere målrettede og anvendelige kurser og ansættelsestester, der gør en forskel i virksomheden og hos medarbejderne fra første dag. Det er det, vi den dag i dag foretager os.

Vort motto er ”Vi gør dig klog på mennesker” og da medarbejderens velvære, villighed og duelighed er det altafgørende i en moderne virksomhed, er det vores kerneområde. Et vigtigt princip er fx. at man ikke er færdig med et kursus, før man har opnået det, man selv gerne vil opnå med kurset.

Et andet er, at man skal have noget brugbart med hjem fra kurser, seminarer og tester. Ikke alene forbedrede kompetencer, et bedre humør og en større selvsikkerhed – men også en forståelse af, hvordan noget er skruet sammen og fungerer, så man selv kan bruge det.

Silhouet blev et aktieselskab i 1998. I dag ejes Silhouet af tre personer, som alle arbejder i virksomheden: Direktør Steen Laursen, salgschef Nethe Dalby og vores kursusleder Jan Hansen.

De har alle tre en omfattende erfaring og viden inden for deres felter – og er derudover udstyret med både humoristisk sans og en stor lyst til at hjælpe andre.

Virksomheden består i dag af tre afdelinger: en i Glostrup, en i Århus og en i Oslo. Du kan se mere om vores kontaktoplysninger under kontakt os.