Effektivitetsseminar

Har du styr på alt? Hvis ja, har dine medarbejdere også styr på alt? Hvis du mener, der er plads til forbedring, skal du med på EasyWork-seminar hos os!

Vil du gerne opnå et eller flere af følgende:

  • Blive mere resultatorienteret
  • Få større arbejdsglæde
  • Få et bedre overblik
  • Få færre reklamationer og mindre brok
  • Gøre lønsomheden større i din virksomhed
  • Blive bedre til at prioritere din tid

På dette en-dags-seminar gennemgår vi teorien for EasyWork – specielt til dig, der har lidt for mange og lidt for store stakke på dit skrivebord. Dig, som ind imellem kan miste overblikket, fordi der simpelthen er for meget, du ikke når. Det er enkle værktøjer, og de kan hjælpe til at få et bedre og sjovere arbejdsliv – samtidig med, at du tjener flere penge og får mere tid til andet. Du kan efter seminaret vurdere, om du selv vil implementere tingene – eller om du vil have vores hjælp til det.

Elling Tømmerhandel A/S: Personlig Effektivitets-seminar - giver dem blod på tanden til at arbejde videre med effektiviseringen ... Tryk for at læse mere

“Vi har haft 3 personer af sted på personlig effektivitets-seminar hos Silhouet A/S. De kom alle hjem med en positiv indstilling til at ville forandre deres måde at klare den daglige stress og jag. De var blevet udstyret med en mængde værktøjer, som kunne gøre dem i stand til at klare de små ting hurtigt og effektivt og så samtidigt have overblik over de større arbejdsopgaver. Det er klart, at det er en proces, men de små succeshistorier i hverdagen giver dem blod på tanden til at arbejde videre med effektiviseringen. Til alles fælles bedste.”

Gibotech A/S: 'Optimere de enkelte processer - kommer til at arbejde smartere ... Tryk for at læse mere

“Det har været en super informativ dag. Min deltagelse på EasyWork-seminaret har givet mig nogle fine værktøjer at arbejde videre med i dagligdagen. Det vil hjælpe mig til at forøge min egen og medarbejdernes egen kontrol og gøre os alle mere resultatorienterede. Det er blevet tydeligt for mig, hvor og hvordan vi skal optimere de enkelte processer, så vi kommer til at arbejde ”smartere”. Jeg kan helt klart anbefale seminaret. Selvom man ikke føler, at der er tid til det, er tiden givet godt og effektivt ud.”

Løjt Smedeværksted A/S: Før kaos, nu weekend-fri ...tryk for at læse mere.

“Vores samarbejde med Silhouet har gjort en kæmpeforskel. Før: Kaos over hele linjen. Vi arbejdede konstant over og i næsten alle weekender … og alligevel var vi hele tiden bagud. Efter: Vi er meget ovenpå på den rigtige måde. Vi er velforberedte på opgaverne, der er langt bedre styring, vi har tilfredse medarbejdere, og så har vi en god og behagelig arbejdsdag – fri i weekenderne og dækningsbidraget har det en hel del bedre! ”