Modul 1: Udarbejdelse af stillingsannonce og indrykning

Din stillingsannonce kan være afgørende for, hvor mange kvalificerede ansøgere du får. Vores kunder fortæller os, at de sparer både tid og penge ved at lade os skrive en fængende stillingsannonce, som tiltrækker de rigtige ansøgere. Vi udarbejder jeres firmaprofiltekst, så jeres kvaliteter præsenteres bedst muligt – og sætter annoncen flot op med et billede af jeres virksomhed. Derefter indrykker vi den på de relevante jobportaler på nettet.

Modul 2: Tilkøb af manuel CV-søgning

Adskillige undersøgelser viser, at CV-søgning giver den hurtigste og mest effektive vej til ansættelse. Vi finder de relevante profiler (manuel søgning – ikke automatisk!) blandt emnerne på jobportalerne, også dem som ikke selv er aktivt jobsøgende, og kontakter de interessante profiler i en personlig mail med jeres annonce. Herefter får I ansøgningerne fra de interessante kandidater tilsendt direkte til jer.

Modul 3: Tilkøb af håndtering af dine ansøgninger

Alle ansøgninger går til os. Vi gennemlæser, kvitterer for modtagelsen, udvælger de bedste, og sender til dig. Du indkalder til samtale og afholder samtaler. Vi sender afslag til dem der ikke fik jobbet.

Personanalyser

Minimer risikoen for at få ansat den forkerte: Lad dine kandidater lave en Person-Analyse og en Logik-Analyse – køb dem sammen med stillingsannoncen og CV-søgningen. I vores pakkeløsning får du 2 stk. Person-Analyser og 2 stk. Logik-Analyser til en fordelagtig pris!

“Det er den annonce, der har givet mest feedback – og det skyldes afgjort stillingsannoncens udformning og de medier, vi valgte (Jobindex.dk og Jobzonen.dk). Og det var generelt mere kvalificerede ansøgere, end vi har haft tidligere. Det var absolut en positiv oplevelse. I håndterede det hele ganske nemt med en minimal indsats fra os. Løsningen ramte egentlig så godt og var absolut optimal – især for en virksomhed af vores størrelse, hvor vi ikke har HR-folk ansat til at tage sig af den slags. Vi vil bruge jer igen, når vi har behovet.”

EL:CON CNC-Service